Dissabte, 11 de maig de 2024
geoparc

El Geoparc Orígens incorpora 30 noves entitats col·laboradores i en total ja en són una cinquantena

Aquest increment va ser una de les recomanacions que va fer la Unesco durant el procés de revalidació del segell

Pallars Digital Pallars Jussà | 31 de maig de 2023 a les 09:42
Les noves entitats s'han pogut trobar aquest dilluns en el marc de la 7a Setmana dels Geoparcs Europeus | Geoparc Orígens
Dins el marc de la 7a Setmana dels Geoparcs Europeus, aquest dilluns s’ha celebrat la primera trobada de les entitats col·laboradores del Geoparc Orígens a l’Epicentre, centre de visitants del Geoparc. La trobada ha servit perquè les 25 entitats assistents presentessin els seus projectes en un espai d’intercanvi on crear xarxa i sinergies entre empreses i associacions.

 
A l’acte, han coincidit tant les entitats col·laboradores existents com les que han entrat enguany amb la nova convocatòria que es va obrir el passat mes d’octubre de 2022. Tot plegat, seguint una de les recomanacions de la Unesco durant el procés de revalidació del segell.
 
En aquesta convocatòria s’hi van presentar 37 empreses de les quals 30 han estat acceptades per ser entitats col·laboradores, després de passar un procés de selecció. Alhora, durant la trobada s’ha dut a terme la signatura dels nous convenis que, afegits a les entitats anteriors, sumen ja una cinquantena.

Els convenis garanteixen un compromís mutu de visibilitat i reconeixement, alhora que ajuden el visitant a identificar aquelles empreses que segueixen uns valors de qualitat i respecte d’acord amb els del Geoparc Orígens.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació