Divendres, 19 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla cau contra el Coll de Nargó i continuarà un any més a Tercera Catalana (0-4)

En bàsquet, el CB Tremp i el CB Sort tanquen la fase regular amb derrotes contra el Sícoris (64-27) i el Torà (70-62)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 30 de maig de 2023 a les 11:26
Els poblatans cauen fins a la quarta posició després d'una temporada amb molts alts i baixos | CF Pobla
El CF Pobla continuarà un any més a Tercera Catalana després d'esgotar totes les opcions d'aconseguir el liderat de la categoria, mentre que l'Oliana ja ha certificat l'ascens a Segona. En una temporada amb molts alts i baixos, aquest diumenge els poblatans van caure per 0 a 4 contra el Coll de Nargó en un partit on disposaven de pocs efectius.

El matx, clarament dominat pels nargonins, que es van avançar al primer temps i van rematar la feina al segon, també va estar protagonitzat per l'àrbitre. Després que aquest expulsés tres jugadors del Pobla per protestar diverses decisions, el club ha denunciat el que considera una "actitud xulesca i prepotent" per part del col·legiat durant tot el partit. A banda d'aquest fet, i a manca de dos jornades, els poblatans cauen fins al quart lloc de la taula.

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp ha acabat la temporada amb una nova derrota, en aquest cas a casa de l'Alfés per 4 a 1. Els del Pallars Sobirà van encaixar dos gols a la primera meitat, mentre que al minut 51 Ignasi Planas retallava distàncies. Així i tot, els locals feien el tercer al 68, i a un minut pel final marcaven el quart. El Rialp, doncs, ha acabat novè a la classificació amb 40 punts, 11 victòries, set empats i 12 derrotes.

Qui també ha acabat la temporada són els equips de bàsquet pallaresos, i ho han fet amb derrota. Per una banda, el CB Tremp va caure per 64-27 contra el Sícoris en un partit amb molt pocs efectius del primer equip. Els trempolins, però, finalitzen la fase regular com a líders indiscutibles. El pròxim 4 de juny, doncs, disputaran la final a quatre a la capital del Pallars Jussà, on jugaran de nou amb el Sícoris a les semifinals. En l'altra eliminatòria s'enfrontaran l'Alpicat C (2n) i el Borges-Garrigues (3r).

Per la seva banda, el CB Sort acaba la temporada amb cinc derrotes consecutives. L'últim botxí dels pallaresos va ser el Torà, que es va imposar per 70 a 62. Malgrat que els del Sobirà van poder retallar distàncies a la segona meitat, finalment no van poder evitar una nova desfeta. El Sort finalitza en novena posició i amb 46 punts, 16 victòries i 14 derrotes.

Pàdel Pallars: dos ascensos en dos anys

Finalment, el Pàdel Pallars és el club de les dos comarques que té més motius per somriure aquesta temporada. L'equip A acumula dos ascensos en dos anys, i després de sumar tres punts més -per incompareixença del rival- l'any que ve jugaran a Primera Catalana. Mentrestant, el Pàdel Pallars B també té opcions de pujar arran de la victòria per 1 a 2 contra el Soses. Els pallaresos tenen els play-offs assegurats, i ara lluitaran per una plaça d'ascens directe.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B