Dimecres, 29 de maig de 2024
hostaleria

Tremp finalitza una formació sobre operacions bàsiques en restauració

El curs s'ha centrat en les normes d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, muntatge del menjador i el transport de plats, safates, entre altres

Pallars Digital Tremp | 24 de maig de 2023 a les 09:55
La formació ha comptat amb 18 participants | Ajuntament de Tremp
Tremp ha finalitzat durant aquest mes de maig el curs Operacions bàsiques en cafeteries i restaurants, a càrrec de Miquel Madrigal, professor d'hoteleria de l'Institut Hug Roger III de Sort i propietari del restaurant Pla de Galliner. És la tercera formació que es realitza des del dispositiu Treiem-ne més profit.

El curs, d'una durada de 20 hores, ha rebut 18 inscripcions i s'ha dividit en dos apartats: Operacions bàsiques en restaurant i cafeteria, on els alumnes han treballat aspectes pràctics de cambrer de sala i s'han aproximat a l'ofici de cambrer, per poder cobrir les necessitats del sector de la restauració.

El programa s'ha centrat en les normes bàsiques d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, el muntatge del menjador i el transport de plats, safates i altres. Pel que fa a la cafeteria, s'han revisat les preparacions dels equips útils i material, el procés de preparació del cafè i l'elaboració i servei del te.

Els continguts oferts en aquesta formació de petit format, es poden ampliar a l'Institut Hug Roger III de Sort, on s'imparteix de manera reglada diferents mòduls, des d'operacions bàsiques al restaurant, operacions bàsiques al bar cafeteria, serveis al bar cafeteria i operacions bàsiques de cuina.
 
Amb aquesta proposta, l'Ajuntament de Tremp dona continuïtat a la línia formativa específica per a persones a l'atur o amb voluntat de millorar les seves capacitats en diferents àmbits, en el marc del programa Treball als Barris.

Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, Treball als Barris cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social. Servei públic d'ocupació Estatal, SEPE.


Altres notícies que et poden interessar 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació