X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
A escena!
Dis la teva!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Divendres, 6 de juny de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
cambrers
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
|
Jordi Ubach
Miquel Madrigal: «Quan vam començar teníem clar que calia treballar amb la gent de casa i el producte local»
per
Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
24/05/2023
La formació ha comptat amb 18 participants
|
Ajuntament de Tremp
Tremp finalitza una formació sobre operacions bàsiques en restauració
El curs s'ha centrat en les normes d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, muntatge del menjador i el transport de plats, safates, entre altres
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
El món rural fa pinya a Sort en el 2n Congrés Català de Repoblament
La Pobla de Segur ja té un monument per reivindicar la tradició de les falles al poble
El Geoparc Orígens espera revalidar el distintiu de la Unesco durant quatre anys més