Dissabte, 27 d'abril de 2024
Futbol sala

El trempolí Àlex Torrecillas, campió d’Espanya amb la Selecció Catalana infantil de futbol sala

Format al Club Futbol Sala Tremp, el jove de 14 anys juga des d’aquesta temporada al Manresa juntament amb el seu germà bessó

Pallars Digital Tremp | 25 d'abril de 2023 a les 10:59
Torrecillas conduint la pilota durant la final contra la selecció de Galícia | FCF
El jove trempolí Àlex Torrecillas s'ha proclamat aquest diumenge campió d'Espanya amb la Selecció Catalana infantil de futbol sala. El jugador de 14 anys, format a les files del Club Futbol Sala Tremp, ha disputat la final on el conjunt quadribarrat s'ha imposat per 7 a 3 davant Galícia

No és el primer cop que Torrecillas, actual jugador del Club Manresa Futbol Sala juntament amb el seu germà bessó, aixeca el títol espanyol. L'any 2019 ja es va proclamar campió d'Espanya de futbol sala en categoria benjamí, quan encara militava a les files del club trempolí. Les felicitacions per part del seu antic equip no han tardat en arribar, com tampoc des de la regidoria d'Esports de la capital del Pallars Jussà.
 

El jove trempolí (esquerra) celebrant el títol amb dos companys seus del Manresa. Foto: CMFS

 
Diumenge, malgrat guanyar per 3 a 0 al minut 5, els catalans van acabar patint fins als darrers minuts. Al descans, els quadribarrats ja guanyaven 4 a 2, però només començar la segona meitat, els gallecs vanr escurçar diferències.

No va ser fins als darrers instants, amb Galícia atacant amb porter-jugador, quan Catalunya va sentenciar el matx. Amb aquest triomf, Catalunya continua fent història aconseguint arribar a 14 finals dels últims 15 Campionats d'Espanya, en què s'han aconseguit 10 campionats i 4 subcampionats.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació