Dijous, 18 d'abril de 2024

«Ara Tremp», cinquena llista que es presentarà a les eleccions municipals a la ciutat

La candidatura, liderada per Pep Fillat, forma part d'una plataforma creada pel PDECat i Ara Catalunya pels comicis locals del 28 de maig

Jordi Ubach i Tomàs Garcia Tremp | 28 de març de 2023 a les 13:29
El trempolí Pep Fillat serà el cap de llista de la nova formació local | Cedida
Tremp tindrà una cinquena llista a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d'Ara Tremp, una plataforma impulsada pel PDECat Ara Catalunya, i que a escala nacional porta per nom Ara Pacte Local. La candidatura a la capital del Pallars Jussà estarà liderada per Pep Fillat, submarinista i actual secretari general del comitè científic de la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS).



El trempolí, de fet, també ha estat escollit membre del comitè executiu permanent d'Ara Pacte Local, que consta de 12 membres, entre els quals l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. En un comunicat, la plataforma explica que aquest comitè s'ha constituït per "reforçar i consolidar" l'elaboració de candidatures i coordinar "l'acció política" més enllà dels comicis.

La formació ha descartat coalicions amb Junts, però no ha tancat la porta a pactar amb Xavier Trias a Barcelona. Aquest posicionament podria impedir, doncs, un possible pacte entre la llista de Fillat i la candidatura de Junts a Tremp, encapçalada per Quim Delgado.

Amb aquesta, ja són cinc les candidatures que concorreran als comicis locals a la capital del Pallars Jussà. A banda dels partits amb representació actual al consistori- Compromís per TrempEsquerra Republicana i Junts per Tremp- la darrera força en fer-ho públic va ser el Partit Popular, que va anunciar que es tornaria a presentar a la ciutat després de vuit anys d'absència amb Susana Torrejón com a cap de llista.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació