Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El trempolí Pep Fillat, nou secretari general del comitè científic de la CMAS

Fillat ha estat escollit durant el congrés de la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques celebrat a Roma

Redacció Tremp | 3 de desembre de 2021 a les 11:41
El pallarès Pep Fillat (esquerra) en una imatge recent | Cedida
El pallarès Pep Fillat, nascut a Tremp fa 46 anys, ha estat nomenat secretari general del comitè científic de la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS). Fillat va ser escollit per aquest càrrec durant el congrés d'aquesta organització celebrat a Roma, però el nomenament ha passat a ser oficial a partir d'aquest divendres.

El trempolí també ostenta actualment el càrrec de president del comitè científic de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS). Ara, a la secretaria general de l'organització mundial, Fillat tindrà al costat el català Gustau Vivar al departament de Ciència Ciutadana i el canari Alejandro Vera en el de Medi Marí. Així mateix, a l'àrea digital i de noves tecnologies, el pallarès comptarà amb l'exdirectiu del Futbol Club Barcelona, Dídac Lee.

En declaracions a Pallars Digital, Fillat ha mostrat la seva satisfacció per aquest nomenament, que considera com una "culminació" de la seva carrera. Explica, a més, la importància d'aquest, tot afirmant que el procés de selecció és complicat. Per altra banda, el submarinista considera aquest càrrec com un punt "final" de la seva carrera, alhora que subratlla el pes "important" que aquesta fita dona al submarinisme català. "Encara em costa d'assimilar", afirma a aquest diari; "és un pas molt gran passar de nivell nacional a internacional", conclou.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació