Divendres, 26 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

Quim Delgado presenta la seva candidatura a Tremp apel·lant a la participació ciutadana

El candidat de Junts per Tremp a les eleccions municipals va estar acompanyat per l'exconseller de Salut Josep Maria Argimon

Redacció Tremp | 14 de novembre de 2022 a les 10:44
Quim Delgado té per davant dos grans reptes: millorar resultats i guanyar notorietat | Junts per Tremp
Quim Delgado ha presentat aquest dissabte a Tremp la seva candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Sota el lema Apassiona't per Tremp, el candidat de Junts a l'alcaldia ha estat acompanyat pels membres de la seva llista i per Josep Maria Argimon. L’exconseller de Salut ha posat en relleu que la recuperació territorial de Salut a l’Alt Pirineu "és perquè s’han tingut presents les diferències i singularitats del territori".

Per altra banda, Argimon ha destacat que si un vol governar, ha de conèixer el territori i ha de conèixer la seva gent. "El Pirineu és molt gran amb les seves singularitats i trets comuns però, els has de conèixer i els has d’estimar, t’has d’apassionar", assegura. "És el que en Quim ens diu, perquè és un apassionat per Tremp i això és molt important".
 
Argimon també ha afirmat que Tremp necessita una persona apassionada per Tremp i n’ha ressaltat l’eslògan que proposa Junts per Tremp. L'exconseller ha declarat que Delgado és "una persona arrelada a Tremp" i que des dels 22 anys hi ha desenvolupat el seu projecte vital i professional. També ha destacat que el candidat va ser escollit com a cap de llista per consens i per la seva capacitat per escoltar i per conèixer les necessitats de les persones. "Els que us apassioneu per Tremp també us apassioneu pel Quim, que serà el proper alcalde", ha sentenciat.
 

Delgado apunta la passió per Tremp com a eina per millorar la ciutat. Foto: Junts per Tremp


Per la seva banda, Quim Delgado ha centrat el seu parlament en la passió per Tremp com a eina fonamental per fer de la ciutat el millor lloc per viure, i que exerceixi de "capital del Pallars i referent del Pirineu". Ha assegurat que a Junts per Tremp no la guanyarà ningú en passió pel seu municipi i ha presentat el projecte Apassiona't per Tremp per aconseguir la participació dels veïns i veïnes del municipi en els assumptes del municipi, abans i després de les eleccions.

Finalment, ha exhortat als presents en l’acte a què creguin en Tremp, s'apassionin per Tremp i transmetin als trempolins i trempolines aquest esperit d’entusiasme pel seu municipi. L’acte ha sigut introduït i tancat per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tremp, Rosa Melines, que ha fet una entrega de productes del Pallars a l'exconseller Argimon.
 

Millorar resultats i guanyar notorietat

 
Quim Delgado, fins fa poques setmanes cap d'oficina de la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, té davant seu dos reptes claus. El primer, intentar millorar els mals resultats que Junts va obtenir el 2019, quan va ser última força, perdent dos dels cinc regidors aconseguits quatre anys abans. En aquest sentit, l'enquesta de Pallars Digital feta fa dos mesos apuntava que la candidatura dels juntaires podria sumar un edil i superar Esquerra Republicana en nombre de vots.

L'altre repte del candidat, que alhora és la clau de volta per millorar els resultats, és guanyar notorietat al municipi. Tot i que Delgado ha desenvolupat bona part de la seva carrera a Tremp i ha estat implicat en diverses entitats i associacions, la manca d'experiència en l'àmbit municipal podria ser un argument en contra. Malgrat ser capital de comarca, a Tremp, com en la majoria de pobles, qui lidera la llista a les municipals continua sent més important que el partit amb el qual es presenta.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació