Dissabte, 20 d'abril de 2024
cinema

Sant Esteve de la Sarga serà un dels sets de gravació de la pel·lícula «Lo que queda de ti», de Gala Gracia

Part de les escenes es rodaran als voltants de La Clua i d'Alsamora durant aquest dimecres

Pallars Digital Sant Esteve de la Sarga | 14 de febrer de 2023 a les 12:04
Vista del poble d'Alsamora | Gustau Erill
Sant Esteve de la Sarga es convertirà durant aquest dimecres en set de rodatge de la pel·lícula Lo que queda de ti, de la directora i guionista oscense Gala Gracia, protagonitzada per les actrius catalanes Laia Manzanares i Àngela Cervantes. El film narra la història de la Sara, una jove cantant de jazz que resideix a Londres però que decideix tornar a casa després de la mort sobtada del seu pare.

Un cop retornada, decideix fer-se càrrec de l'explotació de ramaderia ecològica familiar juntament amb la seva germana Elena. La incomprensió entre les dues germanes, pels anys de separació i amb vides diferents, causen retrets entre elles, els quals aniran esvaint-se fins arribar a la comprensió mútua i el perdó.

En aquesta pel·lícula, la directora parla sobre l'ecologisme i la ramaderia sostenible, i sobre com la societat comença a prendre consciència de la importància d'un sector primari sostenible i respectuós amb el medi ambient. Lo que queda de ti també vol donar visibilitat a la dona en l'àmbit rural que ha viscut a l'ombra de l'home però que mai ha deixat d'estar i de treballar la terra i els animals. 

El rodatge provocarà diferents talls intermitents de circulació als voltants dels nuclis de La Clua i d'Alsamora entre les 6h del matí i les 20h del vespre.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació