Dissabte, 20 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla recupera posicions golejant el Torà (6-2) i el CF Tremp perd contra el Juneda (0-2)

En bàsquet, el CB Tremp derrota l'Alcarràs (52-75) i el CB Sort s'imposa al Cervera (71-58)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 13 de febrer de 2023 a les 07:38
Els de Santi Fité van dominar durant gairebé tot el partit | Josep Molleví
El CF Pobla continua aferrant-se a la lluita pel títol de lliga. Malgrat la derrota contra el Vallfogona la setmana passada i la sanció de tres punts -ja aplicada- pel partit suspès a Ivars d'Urgell, els poblatans han demostrat un cop més que la seva ambició no té límits. Aquest diumenge, els de Santi Fité han golejat per 6 a 2 el Torà, un rival que s'ha reforçat des de l'inici de temporada.

Així i tot, el Pobla va començar fort, avançant-se al minut 7 per mitjà de Miki Molleví. Cinc minuts després, però, el rival igualava des del punt de penal. L'empat va ser un mer miratge, i Albert Soto feia el segon al 14, mentre que Molleví marcava el 3 a 1 abans del descans. A la represa, els poblatans no van aixecar el peu de l'accelerador, i al minut 55, Aleix Jové aconseguia el quart gol, poc abans que el Torà tornés a retallar distàncies.

Josep Maria Llebot va complir la curiosa aposta que havia fet si marcava un gol. Foto: Cedida

Els darrers minuts, com la majoria del partit, van ser de domini poblatà. Amb el gol de capità Josep Maria Llebot al minut 82 va arribar l'anècdota curiosa del matx. Just després de marcar, el capità va dirigir-se a la grada, des d'on li van llençar un flam, que va agafar al vol i es va menjar d'una sola xarrupada. Tot plegat, per una aposta que el mateix Llebot havia fet el dia anterior amb la seva colla d'amics, i que va despertar la sorpresa i la incredulitat dels seus companys d'equip. Finalment, al 88, Albert Turch va arrodonir l'actuació amb la sisena diana, que deixa el Pobla segon a només sis punts del líder, l'Oliana.

La victòria al Pedrasanta continua sense arribar

A Segona Catalana, el CF Tremp va viure una nova jornada negativa després de perdre per 0 a 2 contra el Juneda. La victòria a casa continua resistint-se, i malgrat que els trempolins no van encaixar durant el primer temps, a la represa van veure com els de les Garrigues s'avançaven al minut 49. Les opcions d'empat es van mantenir fins a l'últim instant, quan el Juneda va sentenciar al 89.

Vuitena derrota consecutiva, doncs, per a un Tremp que no guanya des del mes de novembre, quan va fer-ho, precisament, contra el Juneda. Els trempolins continuen últims a la classificació amb només sis punts sumats i a falta de dos partits per acabar la fase regular. Després d'una temporada força grisa, però, encara hi ha marge perquè els de la capital del Pallars Jussà puguin redimir-se si juguen una bona fase de permanència.

I a Quarta Catalana, el FC Rialp va sumar una bona victòria a casa del Linyola B per 2 a 4. Els del Pallars Sobirà van sortir disparats, i en pocs més d'un quart d'hora ja guanyaven per tres gols de diferència gràcies a les dianes d'Albert Gironès, Julià Fortuny i Jan Roqué. Els locals, però, van reaccionar, i abans del descans aconseguien retallar la diferència a només un gol. Així i tot, els groc-i-negres van mantenir el tipus, i al minut 78, novament Gironès feia el quart gol que sentenciava la victòria del Rialp, la quarta d'aquest 2023.

El bàsquet torna amb força

Després d'una jornada de descans, els dos equips de bàsquet pallaresos han tornat amb força a la competició. Diumenge el Natural Optics Pallars Tremp va superar amb solvència a l'Alcarràs per 52 a 75. Els trempolins van dominar la pràctica totalitat del matx, i en l'apartat anotador van destacar els habituals: Txema amb 20 punts, Ruben Rodríguez amb 16 i Jordi Lloan amb 12 punts.

Per la seva banda, el CB Pallars Sobirà va retrobar-se amb la victòria passant per sobre del Cervera, a qui va batre per 71 a 58. El partit va ser un autèntic monòleg dels pallaresos, que no van donar massa opció al rival d'acostar-se al marcador. Joel Font, amb 28 punts, va ser el màxim anotador del partit, seguit d'Adrià Farré, que en va fer 17.

Ple de victòries per al Pàdel Pallars

I finalment, aquesta jornada el Pàdel Pallars ha sumat doblet de victòries. L'equip A va aconseguir els primers tres punts de la temporada a Segona Catalana imposant-se per 3 a 0 al Pàdel Trèvol A. Per la seva banda, l'equip B ja ha sumat sis punts consecutius després de guanyar a Cevera per 0 a 3.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B