Divendres, 19 d'abril de 2024
Esports

Tremp ret homenatge a sis esportistes locals que han arribat a l’elit

L’ajuntament ha penjat les seves samarretes al vestíbul del pavelló del Juncar

Pallars Digital Tremp | 30 de gener de 2023 a les 12:05
Familiars i autoritats han participat en l'acte de reconeixement | Ajuntament de Tremp
Tremp ha rendit homenatge aquest divendres a sis esportistes locals que han arribat a l'elit. En un acte organitzat per la regidoria d'esports, el consistori trempolí ha penjat les seves samarretes al vestíbul del pavelló del Juncar en reconeixement al seu esforç i dedicació al món de l'esport.

Els uniformes pertanyen, en primer lloc, a Marc Bertran, futbolista provinent de la Pobla de Segur amb arrels trempolines, i que durant la seva carrera va passar per equips com l'Espanyol, on va debutar amb el primer equip la temporada 2001-2002, així com pel Córdoba, Cadis, Llorca, Tenerife, Osasuna i Recreativo de Huelva.
 

Les famílies dels esportistes davant les samarretes penjades al hall del pavelló. Foto: Ajuntament de Tremp

 
També s'ha penjat la samarreta d'Albert Urrea, format a les categories inferiors del CF Tremp, i que també va militar a les files de l'UE Lleida, l'Alacant, el Múrica i el Formentera. A la dreta hi té el mallot de Marc Vilanova, professional del ciclisme, campió de Catalunya en modalitat de pista i sotscampió de Catalunya en carretera i medalla de bronze en campionat d'Espanya.

El hall del pavelló també el presideix la samarreta blanca i verda de l'enyorat Miki Roqué. El futbolista trempolí, mort l'any 2012 a causa d'un càncer, va iniciar la seva carrera a la capital del Pallars Jussà abans de fer el salt al Lleida, i més tard passaria per equips com el Liverpool, l'Oldham Athletic, així com per Las Palmas, i finalment pel Reial Betis.

I finalment, els germans Lluís i Andreu Tomàs, ja retirats, amb una vida dedicada a l'hoquei sobre patins, durant la qual han aconseguit grans èxits, com ara les Europe Cup amb l'equip del Lleida Llista Blava.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació