Dijous, 25 d'abril de 2024
hoquei

El Lleida Llista homenatja els germans Tomàs i penja les seves samarretes al pavelló Onze de Setembre

Andreu Tomàs deixarà l’hoquei patins al finalitzar aquesta temporada, mentre que el seu germà Lluís es va retirar ara fa dos anys

Redacció Lleida | 23 de maig de 2022 a les 11:49
Els germans Tomàs rebent l'homenatge després del partit contra el Reus | Cedida
Des d'aquest dissabte les dues samarretes dels il·lustres germans trempolins, Lluís i Andreu Tomàs, ja pengen al pavelló Onze de Setembre, la casa del Lleida Llista Blava. Després del partit d'hoquei contra el Reus, els dos jugadors pallaresos van rebre un emotiu homenatge a peu de pista, acompanyats pels seus companys d'equip i les seves famílies.

El porter Lluís Tomàs, retirat fa dues temporades, va mostrar-se molt content pel comiat davant de la seva afició. Un fet que, a causa de la pandèmia de la Covid-19 no es va poder produïr quan va penjar els patins.


Per la seva banda, Andreu Tomàs, que es retirarà quan acabi la temporada, va agrair també el suport de l'afició, tot prometent que intentaran guanyar el proper partit contra els del Baix Camp. A més, el capità del Llista va expressar l'orgull de formar part d'aquest club de la capital del Segrià, que considera "casa seva".
 

Les samarretes dels trempolins penjades al pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià. Foto: Cedida


Pel que fa les samarretes penjades, el trempolí nascut l'any 1986 va afirmar que de petit no s’ho hauria imaginat mai. Tot plegat, un acte carregat d'emotivitat, i que va comptar també amb presència trempolina i pallaresa, concretament de l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i del regidor d'Esports del municipi, Francesc Castells.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació