Dimarts, 30 d'abril de 2024
literatura

La Vall Ferrera tindrà un punt de lectura i intercanvi de llibres usats

S'inaugurarà aquest diumenge a l'ermita de Sant Quirc d'Alins, i comptarà amb la presència d'escriptors com Maria Barbal o Josep Calvet

Pallars Digital Alins | 23 de gener de 2023 a les 12:24
L'ermità situada al poble d'Alins serà el primer punt de la xarxa d'intercanvi | @VFerreraLlegeix
La Vall Ferrera comptarà des d'aquest diumenge 29 de gener amb el seu primer punt de lectura i intercanvi de llibres usats. La iniciativa, impulsada per la llibreria NaturaLlibres i l'Ajuntament d'Alins dins el projecte Vall Ferrera llegeix, tindrà lloc a les 12 del migdia a l'ermita de Sant Quirc d'Alins.

La trobada comptarà amb la presència de l'escriptora trempolina Maria Barbal, que parlarà de la seva darrera novel·la, Al llac, i recitarà fragments de l'obra juntament amb altres escriptors arrelats al Pallars, com Josep Calvet, Raquel Piccolo, Montse Milan o Federica Ravera
 
Durant la cita, els lectors que ho vulguin estan convidats a llegir passatges dels seus llibres preferits, i a deixar exemplars que ja no vulguin i puguin guardar a casa. En aquest primera sessió, a més, l'ermita de Sant Quirc s'omplirà d'una cinquantena de títols donats per l'Associació Cultural Llibre Viu de Mataró.

Es tracta, doncs, de la primera pedra d'una xarxa que té com a objectiu facilitar l'accés i el bescanvi de llibres en diferents punts de la vall, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alins i de NaturaLlibres. Per apuntar-se a aquesta primera trobada, cal enviar un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626 534 710.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació