Dimecres, 24 d'abril de 2024
alimentació

L'Escola Agrària del Pallars organitza tallers didàctics per apropar el sector agroalimentari als més joves

Els additius alimentaris i el procés d’elaboració d’un producte lacti seran els temes centrals

Pallars Digital Talarn | 13 de desembre de 2022 a les 11:07
Les inscripcions estaran obertes fins al proper 31 de desembre | EA del Pallars
L'Escola Agrària del Pallars oferirà tallers pràctics a entitats del sector educatiu, associacions i altres organitzacions amb l’objectiu d’apropar el sector alimentari a estudiants de Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà o cicles formatius de grau superior i a altres entitats interessades. Aquests tallers es podran realitzar fins al mes de juny del 2023, i les inscripcions estaran obertes fins al 31 de desembre de 2022.

Els tallers donaran a conèixer diferents aspectes del món de l'agroalimentació. El primer taller està enfocat als additius alimentaris, on l’alumnat aprendrà què són i per a què serveixen. El segon taller que ofereix l’escola se centra a ensenyar el procés d’elaboració d’un producte lacti, els mecanismes que hi intervenen i el procés de producció. A més a més, l’alumnat podrà endur-se el producte elaborat a casa i tastar-lo. Aquests tallers gratuïts tenen una durada total de tres hores, una de sessió teòrica i dues hores de sessió pràctica.

Des de l’Escola Agrària del Pallars es treballa per donar a conèixer, formar i professionalitzar el sector agroalimentari mitjançant el curs Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya, una oferta parcial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària. El seu objectiu principal és donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a fer front a l’alta demanda de professionals qualificats que reclama el món agroalimentari català.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació