Dissabte, 20 d'abril de 2024

Fires i mercats de Nadal 2023 al Pallars: horaris i activitats

Descobreix els principals esdeveniments que tindran lloc a les dos comarques durant els propers dies

Pallars Digital Pallars | 5 de desembre de 2023 a les 12:00
La Fira de Nadal de la Pobla de Segur tindrà lloc aquest dissabte | TGE
El Nadal ja és a tocar i amb l'arribada d'una de les tradicions més especials de l'any les places dels pobles i ciutats de Catalunya s'omplen ja de les típiques fires de Santa Llúcia. Malgrat que la festivitat se celebra el 13 de desembre, dies abans ja es podrà passejar per les paradetes de les fires i mercats del Pallars, on comprarem allò que ens falta per tenir la millor decoració nadalenca.

Pastorets i caganers pel pessebre o boles per l'arbre seran alguns dels detalls que es veuran pels carrers catalans en els pròxims dies, així com material d'esquí, l'activitat predilecta durant aquest hivern a les nostres comarques. A continuació, fem un recull de les principals fires i mercats que tindran lloc al Pallars durant aquests propers dies.

 

Tremp

Per a aquests dies, el municipi de Tremp ha programat un gran ventall d'activitats per preparar les festes de Nadal. A banda de l'encesa de llums, calendari d'Advent del Comerç Associat de Tremp (CAT), també tindrà lloc la tradicional Fira de Santa Llúcia de Vilamitjana, el pròxim diumenge 10 de desembre. Consulta tota la informació en aquest enllaç.

 

Sort

Per la seva banda, Sort acollirà, aquest divendres 8 de desembre, un concert de la Coral Els Bilonguings a les 18:30h al carrer Major. La capital del Pallars Sobirà també celebrarà el Dinar de Nadal aquest diumenge 10 de desembre. L'acte, organitzat per l'Associació Sant Feliu, tindrà lloc a l'Hotel Pessets, i anirà seguit d'un ball. Així mateix, del 7 al 10 de desembre, la capital del Sobirà acollirà la Fireta d'hivern. Una fira en petit format on els mateixos paradistes muntaran la seva propia parada a la plaça Major.
 

La Pobla de Segur

A la Pobla de Segur no fallaran les dos cites habituals d'aquestes dates, i que tindran lloc el mateix dia: el dissabte 9 de desembre. En primer lloc la FiraSki, que se celebrarà al pavelló municipal des de les 10h a les 19h, i on es podrà adquirir el material d'esquí necessari per començar la temporada. Mentrestant, durant tot el matí també hi haurà la Fira de Nadal, amb un ampli de ventall de parades amb productes de proximitat.

 

Isona i Conca Dellà

Mentrestant, Isona i Conca Dellà també ha programat múltiples activitats per aquests dies. Així, tindran lloc la posada del pessebre a Isona i Sant Romà d'Abella; una ballada contry amb xocolatada; la festa de la Marató, el dimecres, o bé el mercat i el taller de decoració nadalenca, el dissabte a les 17h al poliesportiu.
 

Esterri d'Àneu

Per la seva banda, del 8 al 10 de desembreEsterri d'Àneu celebrarà novament la seva Fira de Nadal al carrer Major. Paral·lelament, el dia 9 hi haurà un concert a càrrec de Sarah Nur a les 18:30h de la tarda. 
 
 

La Torre de Capdella

Per aquest mes de desembre i les festes de Nadal, l'Ajuntament de la Torre de Capdella ha programat multitud d'activitats de tota mena. Des de visites culturals fins als actes amb motiu de la Marató de TV3. Pots consultar-les totes fent clic en aquest enllaç.
 

Llavorsí

Pel que fa a Llavorsí, entre divendres i dissabte també celebrarà la seva Fira de Nadal. Tindrà lloc a la plaça de Biuse, on hi haurà parades amb productes nadalencs, arbres, tions, decoració de Nadal, inflables de participació, pintacares, tallers nadalencs i altres activitats familiars. Consulta tots els detalls en aquest enllaç.

  Notícia en constant actualització


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació