Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs tanca la temporada amb un 24% més d'ocupació que l'any passat

El servei turístic de la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 5.831 persones usuàries

Redacció La Pobla de Segur | 11 de novembre de 2022 a les 10:15
El Tren dels Llacs en una imatge d'arxiu | FGC
El Tren dels Llacs, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ha apagat els seus motors després d'una nova temporada on ha aconseguit una alta afluència de passatgers. El passat 29 d'octubre es va realizar la darrera circulació. 

La històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur ha rebut un total de 5.831 persones usuàries, un fet que suposa que ha incrementat en un 24% el nombre de passatgers respecte a la temporada passada.

Concretament, el Tren Panoràmic ha transportat 369 persones, amb un augment del 4%. Per la seva banda, 5.462 viatgers han gaudit del Tren Històric durant aquesta temporada, un 25% més que l'any 2021. 

Es tracta d'unes xifres, doncs, que juntament amb les dades d'afluència de la temporada d'estiu, posen en relleu la recuperació de l'activitat turística en aquest equipament del Pallars després de la pandèmia. Segons FGC, des del 23 d'abril i fins al setembre, el Tren dels Llacs va augmentar l'afluència en un 15%, amb un total de 2.957 persones.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació