Dimarts, 23 d'abril de 2024
televisió

«Volando voy» sobrevolarà el Pallars Sobirà aquest dimarts a la nit

El programa presentat per Jesús Calleja descobrirà "nous protagonistes i més missions col·lectives" a partir de les 22:45h

Redacció Salàs de Pallars | 10 d'octubre de 2022 a les 12:10
El programa de Cuatro arriba al Sobirà després d'aconseguir rècords d'audiència en el capítol del Jussà | Cuatro
El mediàtic programa Volando Voy, presentat pel famós presentador Jesús Calleja, sobrevolarà el Pallars Sobirà aquest dimarts a les 22:45h. Després d'aconseguir rècords d'audiència amb el capítol dedicat al Pallars Jussà, el programa de la cadena de televisió Cuatro recorrerà els diversos indrets de la comarca veïna a la recerca de noves històries que arribaran a les pantalles de tot l'estat.

 
"Nous protagonistes i més missions col·lectives", aquesta és la premisa amb que Calleja prepara l'audiència per aquest nou capítol, en el qual l'aventurer nascut a Lleó viatjarà als punts més destacats de la zona. El programa, recordem, es va rodar durant el mes de juny.

A més, i tal com destaca el programa en la seva prèvia, "en un moment crucial en el qual la sequia assola Europa, les temperatures assoleixen registres històrics i la crisi energètica copa els titulars de premsa", Jesús Calleja explicarà les històries de "persones arraigades als seus pobles, compromeses amb la cura de la naturalesa, l'ecosistema i el meid ambient i ajudar-los a complir els seus objectius".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació