Divendres, 19 d'abril de 2024
televisió

El «Volando voy» dedicat al Pallars Jussà, rècord d'audiència

El programa presentat per Jesús Calleja anota el seu millor registre de la temporada amb 690.000 espectadors i un 7,2% de ‘share'

Redacció Salàs de Pallars | 1 de juliol de 2022 a les 09:33
Jesús Calleja i el Pere de Basturs sobrevolant la comarca | Cuatro
El capítol dedicat a Salàs de Pallars i al Pallars Jussà del programa Volando voy de Cuatro ha estat el més vist de la temporada. Així ho demostren les dades d’audiència d’aquest espai presentat per Jesús Calleja, que aquest dimecres ha anotat el seu millor registre de la temporada amb 690.000 espectadors i un 7,2% de share, és a dir, del total de persones connectades a la televisió a Espanya.
 

Les càmeres del programa van estar rodant per la comarca entre l'1 i el 5 de juny del 2021, posant especial atenció en diferents aspectes de la zona. Entre altres coses, el programa ha fet possible la restauració d’un teló publicitari històric, adquirit per Sisco Farràs, impulsor de les Botigues Museu de Salàs de Pallars. El poble pallarès va ser l'escenari de l'acte popular a la plaça del Mercat que va culminar el rodatge del capítol, i durant el qual Jesús Calleja va poder conversar amb els diferents protagonistes de la gravació.
 
Volando voy és un programa d’aventures que recorre la geografia espanyola a ​​la recerca de noves destinacions ajudant, a través de diferents missions, als habitants de cada zona. Aquest però, no és l'únic capítol que Calleja dedicarà al Pallars. Fa tres setmanes, el programa també va aterrar al Pallars Sobirà per descobrir als espectadors les belleses d'aquesta comarca.


 Recupera el programa Volando voy dedicat al Pallars Jussà

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació