Dimarts, 23 d'abril de 2024
centenari

La Generalitat lliura la medalla centenària a Àngela Llardén Amado, veïna de Tremp

Aquest reconeixement institucional consisteix en una medalla commemorativa gravada amb el nom

Redacció Tremp | 27 de setembre de 2022 a les 08:41
Àngela Llardén durant l'homenatge realitzat a la Fundació Fiella | Generalitat de Catalunya
El director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, ha lliurat la medalla centenària a Àngela Llardén Amado, veïna de Tremp i natural de Guàrdia de Noguera, que actualment resideix a la residència Fundació Fiella de la capital del Pallars Jussà. 

Llardén va néixer a Guàrdia de Noguera l'any 1922, sent la gran de dos germans d'una família pagesa. Es va casar amb el Josep i va tenir dos fills, l’Octavi i el Ferran. L’any 1968 la família va emigrar a Barcelona fins a la jubilació, quan va tornar al seu poble natal. A l’Àngela sempre li ha agradat relacionar-se amb els altres i fer xarxa amb la gent de l’entorn del seu poble, tant quan vivia a Barcelona com durant els deu últims anys a la residència.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest homenatge institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació