Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla es proclama campió de la Copa Pirineus

Els blanc-i-vermells van batre al Coll de Nargó per 0 a 3 en una final molt disputada

Tomàs Garcia Espot Tremp | 12 de setembre de 2022 a les 08:54
El capità del Pobla, Josep Molleví, aixecant el trofeu de la Copa Pirineus | Joel Vera
El CF Pobla s'ha proclamat aquest dissabte campió de la Copa Pirineus per primera vegada després de guanyar per 0 a 3 al Coll de Nargó. Un rival, recent ascedint a Tercera Catalana, que no va posar les coses gens fàcils als poblatans, i que els va obligar a rendir al màxim des del primer minut de joc. Malgrat les embestides dels nargonins per banda dreta, els de Santi Fité van desplegar un bon joc, i al minut 12, un bon control i assistència de Miki Molleví va permetre la desmarcada de Chua, que no va fallar davant de porteria.

Tot i anar per davant al marcador al descans, els blanc-i-vermells van sortir a sentenciar el partit al segon temps. Els de l'Alt Urgell, però, van seguir pressionant i obligant a la defensa dirigida per Josep Molleví i Javi González a tallar les múltiples ocasions de perill. No va ser fins al minut 68 quan, gràcies a una magistral passada del jove Xavi Castells, Miki va engaltar un xut imparable des de fora l'àrea que encarrilava els poblatans cap a la victòria.

El tercer gol no arribaria fins vint minut després, quan Rachid va aprofitar una escapada per rematar a plaer. Amb el xiulet final, entre els poblatans va escalar l'eufòria. Primer participació a la Copa Pirineus i primer títol al sac. Els de la Pobla han estat l'equip imbatut del torneig, guanyant al Tremp i al Rialp a la lligueta pallaresa, i amb Miki Molleví com a màxim golejador amb quatre dianes. Uns resultats que confirmen les bones sensacions de l'equip de cara a la present temporada a Tercera Catalana, que iniciaran aquest diumenge a Rialp contra el Vallfogona de Balaguer.

El poblatà Chua, autor del primer gol, conduint la pilota. Foto: AJC

Per la seva banda, el CF Tremp va quedar en 4t lloc del torneig després de perdre per 1 a 2 contra La Seu d'Urgell. Després d'una primera part igualada, els de la capital de l'Alt Urgell van prendre la iniciativa en atac, i al minut 58 Anderson feia el primer per als visitants. Més tard, al 86, Lian sentenciava el matx, mentre que al 89, Sergio Fernández feia el gol de l'honor per als trempolins. Amb la pretemporada ja acabada oficialment, els de Jordi Bacardit encaren els últims dies abans del retorn a Segona Catalana, que tindrà lloc diumenge a casa contra el Térmens.