Divendres, 26 d'abril de 2024
estiu

Tremp clou les «Nits a la fresca» i la «Cucaestiu»

Les dues propostes culturals trempolines han recuperat plenament la normalitat després de la pandèmia

Redacció Tremp | 23 d'agost de 2022 a les 10:49
Les Nits a la fresca són un clàssic a Tremp des de fa més de 30 anys | Ajuntament de Tremp
Tremp ha finalitzat durant aquest agost les dues propostes culturals i festives per excel·lència de l'estiu a la ciutat: les Nits a la fresca i La Cucaestiu. La primera d'elles va tancar el passat dia 18, donant per acabat el cicle de propostes escèniques al carrer, un clàssic a Tremp des de fa més de 30 anys. Música clàssica, circ, cinema a la fresca, poesia, teatre i havaneres amb rom cremat per a rematar una programació pensada per a tots els gustos i edats.

Aquest estiu les Nits han tornat a ser obertes, sense controls d’aforament, sense inscripcions i amb diversos escenaris a l’aire lliure de la ciutat. Amenitzar l’estiu amb propostes culturals no és una iniciativa innovadora, però aconseguir fer-ho durant més de tres dècades de forma continuada i sense aturar-nos ni per la pandèmia sí que té mèrit. Unes propostes, a més, que sempre tenen el component d’unir estil i territori ja que es programa a partir de propostes d’artistes el més km0 possible sempre amb un segell de qualitat.

Per altra banda, aquest dimarts 23 d’agost també es donaran per acabades les propostes de La Cucaestiu. Unes activitats pensades per a infants tots els dimarts de 18 h a 21 h. Escuma, jocs d’aigua, tallers, jocs de fusta, contes i tallers de circ conformen una programació que vol afavorir l’esbarjo dels més petits d’una manera democràtica (són activitats gratuïtes) i lúdica (són propostes amb una vessant educativa) tenint en compte també els professionals del territori.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació