Dijous, 25 d'abril de 2024
gastronomia

La Ratafia dels Raiers rep un nou reconeixement internacional

El licor de la Pobla de Segur ha estat guardonat amb una estrella als 'Superior Taste Award' de l'International Taste Institute de Brussel·les

Redacció La Pobla de Segur | 7 de juny de 2022 a les 08:49
Àngel Portet amb la Ratafia dels Raiers, el producte estrella de l'empresa | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers, elaborada per Licors Portet de la Pobla de Segur, ha estat guardonada amb un nou premi internacional. El famós licor poblatà ha estat premiat amb el Superior Taste Award, atorgat per l'Internacional Taste Institute de Brusel·les.

Un reconeixement que suposa una gran satisfacció per a l'empresa fundada l'any 1883 i liderada per Àngel Portet, ja que suposa un premi al seu treball a l'hora d'elaborar els millors licors i les millors ratafies. Es tracta del segon premi que un producte de Licors Portet rep en menys d'un any.

L'agost de l'any passat, un dels seus productes més nous, les perles de ratafia, van ser reconegudes com el millor tast al concurs European Food Gift Challenge. En total, des del 2011, Licors Portet ja suma 52 premis en concursos internacionals a Brusel·les, Frankfurt, Anglaterra, els Estats Units, el País Basc o Catalunya.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació