Dijous, 25 d'abril de 2024
política

José Crespín es reuneix amb alcaldes i empresaris turístics del Sobirà

Les bones expectatives previstes per a la propera campanya d'estiu pel que fa al sector turístic han centrat les reunions

Redacció Pallars Sobirà | 1 de juny de 2022 a les 12:43
Crespín amb els alcaldes d'Espot i la Guingueta d'Àneu | Subdelegació del Govern
El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, s'ha desplaçat aquest dimarts al Pallars Sobirà, on ha mantingut reunions de treball amb els alcaldes de la Guingueta d'Àneu, d'Alt Àneu i d'Espot. Així s'ha volgut continuar amb la ronda habitual de contactes amb els representants de l'administració local. En la seva visita a la comarca, Crespín també s'ha reunit amb empresaris turístics de les Valls d'Àneu i ha visitat l'empresa d'esports d'aventura Roc Roi de Llavorsí.

Les bones expectatives previstes per a la propera campanya d'estiu pel que fa al sector turístic han centrat les reunions amb els alcaldes d'aquests tres municipis, situats en una de les comarques lleidatanes amb més activitat al llarg dels mesos estiuencs. L'augment de població, així com l'ampliació de serveis municipals que aquest increment genera als ajuntaments, també ha estat un dels temes abordats amb els alcaldes.
 

El subdelegat també es va reunir amb empresaris turístics de la comarca. Foto: Subdelegació del Govern


Pel que fa a l'activitat hotelera i de restauració, així com del sector del turisme actiu i esports d'aventura, s'ha posat sobre la taula les necessitats de treballadors per cobrir els llocs de treball derivats de la campanya d'estiu per donar resposta a la demanda de les empreses tant del Pallars Sobirà com de la resta de comarques de muntanya on el turisme es converteix en un motor econòmic els mesos d'estiu.

En aquest sentit, el subdelegat s'ha referit a les diferents mesures adoptades per l'executiu central "adreçades a potenciar el turisme com element dinamitzador i de desenvolupament econòmic i social amb capacitat per crear recursos, generar ocupació i estabilitzar la població en zones amb risc de despoblament".


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació