Dijous, 18 d'abril de 2024
RESCAT

Rescaten un senderista accidentat prop del refugi Mont-roig de Tavascan

El ferit, amb una possible fractura al turmell, va ser evacuat amb helicòpter fins a Tírvia i traslladat a l'Hospital de Tremp

Redacció Tavascan | 23 de maig de 2022 a les 10:13
El refugi Mont-roig Enric Pujol en una imatge d'arxiu | FEEC
Els Bombers han rescatat aquest diumenge un senderista accidentat prop del refugi Mont-roig de Tavascan, situat a gairebé 2.300 metres d'alçada dins del terme municipal de Lladorre. L'alerta es va donar cap a les 9:48 h i fins al lloc es van desplaçar efectius del Grup de Recolzament d'Actuacions especials (GRAE) i un metge del Servei d'Emergències Mèdiques.
 
Després d'estabilitzar-lo i de realitzar una extracció mitjançant la maniobra de gruatge, el ferit, que presentava una possible fractura al turmell, va ser dut en un helicòpter fins a Tírvia, on una ambulància el va traslladar fins a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp en estat menys greu.

També va ser dut a l'Hospital de Tremp un ciclista lesionat a les costelles al municipi d'Alt Àneu. Els Bombers va rebre l'avís al voltant de les quatre de la tarda, i efectius de l'equip de rescat es van desplaçar a la zona, d'on el van extreure amb helicòpter.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació