Dissabte, 20 d'abril de 2024
paisatge

A concurs les obres per a la construcció del mirador de Roca Regina

El projecte inclou una plataforma d’11 metres i la millora dels accessos i la senyalització fins aquest punt del Montsec

Redacció Castell de Mur | 19 d'abril de 2022 a les 11:09
Imatge simulada del mirador de Roca Regina | CCPJ
El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha obert a licitació les obres del mirador de Roca Regina, al municipi de Castell de Mur. L'ens, amb el finançament dels fons europeus FEDER, ha obert a concurs la construcció del mirador, així com la millora dels accessos i la senyalització de la zona, que compta amb una pressupost de licitació de 165.951,50 euros. Així mateix, les obres tindran un període d'execució de quatre mesos.

El mirador de Roca Regina, defensat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i que al mateix temps va motivar una recollida de signatures per part de veïns de la comarca contraris al projecte, té com a objectiu, segons el Patronat, fer gaudir als senderistes d'unes vistes espectaculars del paisatge de la Conca de Tremp i el Barranc del Bosc. 


Així mateix, i també dins del projecte Camins tradicionals dels Pirineus, el Patronat ha obert a licitació tres actuacions més. Es tracta de treballs d'adequació i senyalització de camins que afecten el Pallars Sobirà i altres comarques pirinenques, i que compten amb una pressupost de licitació de més de 900.000 euros. Un projecte que al mateix temps vol impulsar la pràctica del senderisme en aquestes comarques, així com promoure la xarxa de camins històrics del Pirineu.

Amb aquestes actuacions, des de la Diputació es vol apostar també per posicionar la demarcació de Lleida com una destinació sostenible en turisme d'interior i de muntanya, amb l'objectiu específic d'establir una xarxa de camins per a la pràctica del senderisme.

 


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació