1 de 10
obres

Llavorsí aprova el projecte d'obres per remodelar l'escola pública

Els treballs serviran per millorar l'accessibilitat i la connexió entre els dos edificis del centre educatiu

Imatge de l'estat actual de l'escola pública del poble | Ajuntament de Llavorsí
per Tomàs Garcia Espot, Llavorsí | 11 de febrer de 2022 a les 12:48 |
L'Ajuntament de Llavorsí ha aprovat durant el darrer ple municipal, celebrat aquest dijous, el projecte d'obres per remodelar l'escola pública del municipi. Es tracta d'uns treballs que tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat al centre i connectar els dos edificis que actualment conformen l'equipament. Les obres tindran un pressupost total de 126.655 euros.

Concretament, l'edifici principal, on se situen les aules, i l'adjacent, on es troba el menjador, es connectaran per l'interior per tal de millorar i dotar l'escola d'un accés "adequat i homogeni". Per aquest motiu, s'enderrocaran part de les rampes de formigó existent i l'escala de l'entrada principal, i es faran obertures als dos edificis per tal de que puguin confluir. Així mateix, es canviarà tot el pati de formigó, que es troba en mal estat, i es substituirà per sauló i per una pista de formigó.

Durant el ple municipal també es van aprovar altres projectes com la segona fase de la construcció de la coberta-aixopluc per a la pista poliesportiva, o la millora de les piscines municipals. Per altra banda, l'ajuntament també va donar suport al conveni de col·laboració entre el consistori i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà en matèria de serveis socials i programes de benestar social, així com al conveni del departament d'Acció Climàtica amb entitats locals per a la gestió forestal conjunta.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació