Divendres, 26 d'abril de 2024
obres

Llavorsí aprova el projecte d'obres per remodelar l'escola pública

Els treballs serviran per millorar l'accessibilitat i la connexió entre els dos edificis del centre educatiu

Tomàs Garcia Espot Llavorsí | 11 de febrer de 2022 a les 12:48
Imatge de l'estat actual de l'escola pública del poble | Ajuntament de Llavorsí
L'Ajuntament de Llavorsí ha aprovat durant el darrer ple municipal, celebrat aquest dijous, el projecte d'obres per remodelar l'escola pública del municipi. Es tracta d'uns treballs que tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat al centre i connectar els dos edificis que actualment conformen l'equipament. Les obres tindran un pressupost total de 126.655 euros.

Concretament, l'edifici principal, on se situen les aules, i l'adjacent, on es troba el menjador, es connectaran per l'interior per tal de millorar i dotar l'escola d'un accés "adequat i homogeni". Per aquest motiu, s'enderrocaran part de les rampes de formigó existent i l'escala de l'entrada principal, i es faran obertures als dos edificis per tal de que puguin confluir. Així mateix, es canviarà tot el pati de formigó, que es troba en mal estat, i es substituirà per sauló i per una pista de formigó.

Durant el ple municipal també es van aprovar altres projectes com la segona fase de la construcció de la coberta-aixopluc per a la pista poliesportiva, o la millora de les piscines municipals. Per altra banda, l'ajuntament també va donar suport al conveni de col·laboració entre el consistori i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà en matèria de serveis socials i programes de benestar social, així com al conveni del departament d'Acció Climàtica amb entitats locals per a la gestió forestal conjunta.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació