Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

La Pobla de Segur estrena un nou camp de futbol 7

El terreny de joc està ubicat al parc Alcalde Boixareu, on abans hi havia el mític camp de terra de les Escoles

Redacció La Pobla de Segur | 18 de gener de 2022 a les 08:29
El nou terreny de joc substitueix el mític camp de terra de les Escoles | Ajuntament de la Pobla de Segur
468 dies després, la Pobla de Segur ha tornat a acollir un partit de futbol oficial. I ho ha fet de la mà dels més petits del poble, els alevins de l'Escola de Futbol, que dissabte van estrenar el nou camp de futbol 7 construït al nou parc Alcalde Boixareu. Un terreny de joc de gespa natural, que juntament amb les dues pistes de bàsquet, representen la nova fesomia d'aquest renovat epicentre de la vida poblatana.

L'emplaçament actual del nou camp, a més, no s'escapa del simbolisme, ja que està situat en el mateix lloc que ocupava el mític camp de terra de les Escoles. La casa que durant 85 anys va ser testimoni de la trajectòria del Club de Futbol Pobla. I si els poblatans van dir adéu amb victòria a aquest camp el 4 d'octubre de 2020, el passat dissabte els alevins van estrenar el nou terreny de joc de la mateixa manera, amb un 8 a 0 contra l'Escola de Futbol Pinyana.

Aprovada la licitació del nou camp de futbol


Paral·lelament, l'Ajuntament de la Pobla de Segur ja ha tret a concurs la construcció del nou camp de futbol municipal. Un projecte llargament reivindicat al poble, anunciat l'any 2020, i que comptarà amb un pressupost de més d'un milió i mig d'euros. Si les coses no es torcen, està previst que els treballs comencin a partir del mes de març i s'allarguin durant vuit mesos.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació