Dijous, 25 d'abril de 2024
urbanisme

Llum verda a l'avantprojecte del nou camp de futbol de la Pobla de Segur

El futur terreny de joc s'ubicarà a la zona de l'àrea vacacional, just al costat de l'Espai Raier

Tomàs Garcia Espot 7 d'agost de 2020 a les 08:50
Així lluirà el nou camp poblatà segons l'avantprojecte aprovat aquest dijous | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha donat aquest dijous llum verda a l'avantprojecte del nou camp de futbol municipal durant el ple ordinari celebrat al Molí de l'Oli. La proposta va ser aprovada amb els set vots d'ERC, que té majoria al consistori, i amb el del regidor de Junts per la Pobla, mentre que els tres edils del PSC van votar-hi en contra. 

El futur terreny de joc s'ubicarà al barri de l'Estació, just al costat de l'Espai Raier i del Cruyff Court Carles Puyol, inaugurat fa quatre anys. L'avantprojecte preveu construir l'equipament en tres fases: la primera per bastir el camp, les grades i els vestuaris, la segona per condicionar-ne l'accés, i la tercera per construir-hi els lavabos i un bar.

En total, el nou projecte ha estat pressupostat amb 1.418.458 euros, una quantitat per la qual el consistori necessitarà l'ajuda d'institucions com la Diputació de Lleida, el Consell Català de l'Esport o el Consejo Superior de Deportes. En aquest sentit, l'alcalde de la Pobla, Marc Baró, va declarar durant el ple que "encara hi ha molta feina a fer" i que buscaran "totes les possibilitats de finançament".

Baró va subratllar la importància de tenir un camp en condicions al poble, una reivindicació que es remunta anys enrere, i que considera "necessària i de molta utilitat" pel CF Pobla i l'Escola de Futbol. A més, va assegurar que el nou equipament serà "beneficiós tant en l'àmbit esportiu com en l'econòmic, i serà una oportunitat per potenciar el turisme esportiu i les formacions de cicles d'esport".

​Per la seva banda, el cap de l'oposició, el socialista Joan Carles Boix, va mostrar la seva disconformitat amb el projecte, assegurant que "hi ha coses més importants a fer, especialment a causa de la crisi per la Covid-19".

Tot i que encara no té data d'execució, el futur terreny de joc substituirà el mític camp de terra de les Escoles, que després de 85 anys en funcionament donarà pas al nou parc Alcalde Boixareu, les obres del qual van començar l'octubre de l'any passat. 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació