Dijous, 18 d'abril de 2024
futbol

Victòria del Pobla (3-1) i derrota del Tremp (3-2) en la primera jornada de lliga

Els poblatans van sumar els tres punts contra l’Almacelles, mentre que els trempolins van perdre a Castelldans arran d’un penal polèmic

Tomàs Garcia Espot 5 d'octubre de 2020 a les 10:24
La plantilla del Pobla va acomiadar el camp de futbol de les escoles després de 85 anys | Tomàs Garcia

Cara i creu per als dos equips de futbol del Pallars Jussà en la primera jornada del lliga del grup 14 de Tercera Catalana. El CF Pobla va imposar-se a l’Athletic Almacelles per 3 gols a 1 en un partit força disputat. Malgrat el gol dels visitants al minut 12, un bon remat de cap d’Alí va igualar el matx abans d’arribar al descans.

A la represa, els poblatans van bolcar-se en atac, i en dos minuts, al 67 i al 69, Miquel Molins i Sergi Durany van aconseguir donar els tres punts als blanc-i-vermells. Un partit força especial el que es va viure ahir a la Pobla, ja que després de 85 anys, l’equip local va dir adéu al seu mític camp de terra de les escoles.

Per la seva banda, el CF Tremp va caure per 3 a 2 a Castelldans tot i remuntar un 2 a 0 en contra a la segona part. En el primer temps, dos gols dels de les Garrigues, un d’ells de penal, van posar les coses molt difícils per als blanc-i-negres.

A la segona part, la reacció trempolina no es va fer esperar, i al minut 49, Jordi Ponsich retallava distàncies. Tres minuts després, al 52, Jordi Torra aconseguia la igualada en un partit on l’àrbitre va ensenyar fins a deu targetes grogues. Sis minuts després de l’empat, un penal polèmic va donar la victòria als locals.

Amb aquests resultats, el CF Pobla se situa colíder de la categoria juntament amb el CF Rosselló, mentre que el Tremp és dotzè. La jornada següent, els trempolins jugaran a casa contra el Torregrossa, mentre que el Pobla ho farà a domicili contra el Puigvertenc.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14