Divendres, 19 d'abril de 2024
fires

La Fira del Codony de Tremp celebrarà enguany el 20è aniversari

L’Ajuntament de Tremp prepara un programa especial on hi tindran espai la gastronomia i l’espectacle

Redacció Tremp | 30 de setembre de 2021 a les 08:23
La Fira del Codony de Tremp tornarà a sortir al carrer | Ajuntament de Tremp
El proper dissabte 30 d’octubre, exactament d’aquí a un mes, Tremp tornarà a treure al carrer la seva Fira del Codony, després que l’any passat se celebrés una edició íntegrament online que va aplegar unes 2.000 visites. Enguany ho farà amb un programa especial per celebrar que l’esdeveniment arriba als seus 20 anys en plena forma. 

El mercat firal espera acollir una seixantena de parades d’artesania i productes agroalimentaris, com sempre, amb un fil conductor comú: el codony i els seus derivats. Aquest espai d’exposició s’instal·larà entre les places Capdevila i Mercadal i aquests dos extrems acolliran les diferents activitats previstes per a la jornada.

Al llarg del dia es preveuen nombroses activitats per a tots els públics. Es recuperarà el concurs d’allioli de codony i les propostes van des d’un taller de fer allioli de codony, fins a una demostració de cuina amb plantes silvestres, a càrrec del cap de cuina de Fundació Alícia, Marc Puig.

Entre la programació destaca el concert de fi de festa a la plaça Capdevila per commemorar els 20 anys de fira amb The Hawkins, una banda de rock d’origen suec, que aportatà molta energia al certamen. El programa es completarà amb un escape room a la vinya del celler El Vinyer de Fígols, una activitat dins el marc del Cordevi que tindrà lloc el diumenge dia 31 al matí.

Fira Tremp organitza aquest esdeveniment amb el compromís de donar compliment a la normativa sanitària vigent en aquest moment per a la prevenció de la Covid-19. Es garanteixen les distàncies mínimes entre expositors, es recomanarà l’ús de mascareta als participants -totes les activitats són a l’aire lliure- i es facilitarà gel hidroalcohòlic en diversos punts. Així mateix, les activitats tindran aforament limitat i caldrà fer reserva prèvia.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació