Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de sort

Sort aprova l'adjudicació de les obres del parc del Riuet

Els treballs començaran a finals d'estiu i compten amb un pressupost de més de 507.000 euros

Tomàs Garcia Espot Sort | 15 de juliol de 2021 a les 08:21

L'Ajuntament de Sort ha aprovat durant el ple municipal celebrat aquest dimarts l'adjudicació de les obres del parc del Riuet. Els treballs, que previsiblement s'iniciaran a finals d'estiu, estan dotats d'un pressupost total de més de 507.000 euros, 250.000 dels quals provenen del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), prop de 232.000 del ajuts del pla d'atur i més de 25.000 de fons propis.

L'alcalde de la capital del Pallars Sobirà, Baldo Farré, ha qualificat l'aprovació de les obres com a "bones notícies", ja que "iniciarem una obra que serà important per al municipi de Sort, juntament amb la pavimentació del carrer Doctor Carles Pol i Aleu". El punt ha estat aprovat per unanimitat amb els vots de l'equip de govern -Som Poble i Junts per Sort- i dels grups a l'oposició Fem Municipi-ERC i PSC.

Aprovada la col·locació de les llambordes Stolpersteine


Per altra banda, el ple municipal també ha aprovat per unanimitat la moció presentada pels grups de Som Poble i Junts per Sort per col·locar llambordes Stolpersteine en record de quatre persones del municipi deportades als camps d'extermini nazis. Atès que la fabricació de cada una de les llambordes es fa de manera artesanal, es preveu que la col·locació es realitzi d'aquí aproximadament dos anys.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació