Divendres, 26 d'abril de 2024
trànsit

Dos ferits, un d’ells en estat crític, en una col·lisió frontal a Puigcercós

Un totterreny i una furgoneta han col·lisionat frontalment a la C-13, que ha estat tallada durant gairebé dos hores

Jordi Ubach Llorens 15 de juny de 2021 a les 14:00
L’accident ha obligat a tallar la C-13 durant gairebé dos hores | Cedida
Una persona ha resultat ferida en estat crític i una altra de consideració menys greu com a conseqüència d'un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimarts a la carretera C-13 al terme municipal de Talarn, entre el nucli de Puigcercós i Tremp. Les dos persones ferides han estat traslladades a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, la més greu en helicòpter i l’altra en ambulància.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident ha tingut lloc a les 11:28h del matí al punt quilomètric 83 quan, per causes que s’estan investigant, han col·lisionat frontalment un vehicle totterreny i una furgoneta. Fins el lloc de l’accident s’hi han desplaçat dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions de Mossos d’Esquadra i dos del cos de Bombers de la Generalitat, que han hagut de treballar per extreure dels seus vehicles a les dos víctimes, que han quedat atrapades.

Com a conseqüència del sinistre, la carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant gairebé dos hores, fins aproximadament les 13:15h. A partir d’aquest moment s’ha donat pas alternatiu fins les 13:35h, quan ja s’ha pogut donar la circulació per normalitzada.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació