Dissabte, 25 de maig de 2024
VÍDEO: turisme

El Pallars Jussà llença una campanya turística adreçada als propis pallaresos

La iniciativa 'Impulsa el Pallars!' s’ha pensat aprofitant les mesures actuals per contenir la pandèmia, que limiten la mobilitat de les persones a un àmbit comarcal

Redacció 12 de febrer de 2021 a les 08:13

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha llençat la campanya audiovisual Impulsa el Pallars!, un vídeo adreçat als propis pallaresos perquè gaudeixin de l’oferta turística que els ofereix la comarca. La iniciativa s’ha pensat aprofitant les mesures actuals per contenir la pandèmia, que limiten la mobilitat de les persones a un àmbit comarcal. 


Aquesta iniciativa neix a la darrera trobada de la Taula de Turisme del Pallars Jussà celebrada al desembre, formada per empreses del sector i el consell comarcal. Es va apostar, d’una banda, per reforçar el missatge dels valors turístics lligats a la qualitat, l’autenticitat i la sostenibilitat que transmet el Pallars Jussà i, d’una altra, donada la situació actual de restriccions en la mobilitat, per potenciar encara més el turisme de proximitat.

Allotjaments, restaurants i activitats necessiten més que mai la implicació dels pallaresos per a poder continuar oferint experiències autèntiques i de qualitat, que ajuden a gaudir amb tots els sentits de la natura, els paisatges i els productes de casa. Es tracta d’una aposta per a tornar a valorar el que tenim a prop, revisitar els paisatges i participar en les activitats que estan a l’abast.

L’audiovisual, que també s’està difonent a les xarxes socials, ha estat elaborat per un productor local durant el mes de gener. Inclou imatges d’algunes de les experiències turístiques que es poden realitzar al territori durant tot l’any, i algunes específiques d’hivern com poden ser les activitats de neu. 

El potencial de la comarca com a destinació turística atractiva ve lligat també amb les xifres de visitants que fins l’inici de la pandèmia cada any anaven augmentant. Aquestes dades, facilitades mitjançant l’impost en estades i activitats turístiques que va implementar la Generalitat a finals del 2012, permeten veure l’evolució del nombre de pernoctacions al Pallars Jussà, el qual ha incrementat des del 2013.  
 

President i vicepresidents del consell comarcal han presentat el vídeo. Foto: CCPJ


La permanent de govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà, integrada pel president Josep Maria Mullol i els vicepresidents Antoni Flores i Martí Cardona, han visualitzat i validat el missatge que transmet l’audiovisual, donant el tret de sortida a la seva difusió a través de les xarxes de turisme del Pallars Jussà i coincidint amb la recent obertura de la mobilitat dins la comarca.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació