Dimarts, 23 d'abril de 2024
successos

A judici un home acusat d’abusar sexualment de la seva fillastra a Sort

La Fiscalia sol·licita quatre anys i mig de presó per l’acusat com autor d’un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys

Redacció 10 de febrer de 2021 a les 12:08
Entrada a l’Audiència de Lleida amb la Seu Vella al fons | ACN
L’Audiència de Lleida jutjarà un home de 52 anys acusat d’abusar sexualment de la seva fillastra menor d’edat a Sort. Segons ha informat el diari Segre, la Fiscalia sol·licita quatre anys i mig de presó per l’acusat com autor d’un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys, així com també una indemnització de 3.000 euros per a la víctima.

Tal com apunta el rotatiu, els fets van tenir lloc a la capital del Pallars Sobirà l’estiu del 2017, quan la filla de la seva parella, nascuda el desembre de 2003, i una neboda van anar a viure amb ells. Segons la versió de la Fiscalia, l’acusat, Y. J. A. S., “va entrar a l’habitació de la menor i li va realitzar diversos tocaments amb ànim sexual”.

La nena ho va explicar a un dels seus familiars, aquests ho van denunciar i finalment els Mossos d’Esquadra van detenir l’home. El cas ha estat investigat pel jutjat de Tremp. En el conjunt de la demarcació de Lleida, durant els 10 primers mesos de l’any passat els Mossos van registrar una mitjana de tres denúncies a la setmana, amb 123 casos en total.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació