Dissabte, 20 d'abril de 2024
contingut patrocinat

L’elèctrica PEUSA facilita que el sector empresarial redueixi la potència de llum contractada sense cost

La companyia de la Seu d’Urgell ha fet una donació de mascaretes infantils reutilitzables a l’Hospital del Pallars

Redacció 25 de novembre de 2020 a les 11:48
PEUSA ha donat mascaretes infantils reutilitzables a l’Hospital Comarcal del Pallars | PEUSA
La necessitat de reaccionar social i econòmicament davant de la pandèmia per la Covid-19 ens ha fet posar en marxa accions adreçades a les persones i als sectors empresarials als que prestem servei. Des de PEUSA hem actuat amb una visió transversal al territori del Pirineu i Prepirineu que ens és més proper, que inclou l’Alt Urgell, el Pallars, la Cerdanya, la Noguera i l’Alta Ribagorça com a més immediats. 

Un cop garantit el 100% del servei, facilitem que els professionals que es vegin obligats a tancar la seva activitat empresarial puguin reduir als seus negocis la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cost. A més, reforcem els canals de contacte permanents, per a una atenció personalitzada al telèfon gratuït 900 373 884, de 9h a 14h i de 15h a 17h els dies feiners i al correu electrònic comercialitzacio@peusa.org, així com la possibilitat de realitzar tots els tràmits i consultes a través de l’Oficina Virtual

Ajustar les condicions de contractació d’energia

Les petites i mitjanes empreses i els treballadors autònoms es poden beneficiar d’una sèrie d’avantatges sobre els seus subministraments energètics. Les propostes s’orienten a protegir l'activitat econòmica i contemplen el següent:

- Es permet a tots els professionals (indústria, empresa, petites i mitjanes empreses i treballadors en règim d’autònoms) reduir la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cost. Aquesta és una opció que vam posar en marxa a mitjans de març de 2020 per als nostres clients del sector industrial i que seguim oferint a restaurants, bars, gimnasos i similars.

- Així mateix, les pimes i els autònoms poden ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d’energia elèctrica i gas.

A banda, al Pallars hi estem impulsant una relació directa i recentment som membres de l’associació empresarial Pallars Actiu, amb seu a Tremp, i d’una sèrie d’iniciatives adreçades a les persones, com ara la distribució de mascaretes infantils reutilitzables en coordinació amb centres sanitaris.

Atenció personalitzada i a distància

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries hem adoptat les següents mesures de prevenció:

- Les nostres oficines presencials romandran tancades al públic fins a nou avís donada la situació per la Covid-19.

- Hem limitat totes les reunions dels nostres professionals, així com els viatges per motius laborals, especialment a les zones de màxim risc i hem recomanat la utilització de la videoconferència per a les reunions entre departaments i amb proveïdors.

- Hem facilitat el teletreball a una part dels nostres professionals garantint la continuïtat del servei i facilitant la conciliació laboral i familiar.

- S’ha reforçat l’atenció dels canals no presencials: Oficina Virtual, correu electrònic, web i xarxes socials.

Canals no presencials

- Es poden dur a terme tots els tràmits i consultes a través de l'Oficina Virtual.

- Ens podeu enviar un correu electrònic a través del web (www.peusa.org) o a la bústia comercialitzacio@peusa.org.

- Podeu trucar al telèfon gratuït 900 373 884 i us atendrem de 9h a 14h i de 15h a 17h de dilluns a divendres.
 

PEUSA ha donat 2.000 mascaretes infantils reutilitzables. Foto: PEUSA


Mascareta per a infants, una eina pedagògica

La mascareta protectora per a nens i nenes és també una útil eina pedagògica per explicar per què s’ha de dur i de què protegeix. Des de PEUSA hem fet donació de 2.000 mascaretes infantils reutilitzables a l’Hospital Comarcal del Pallars (Tremp), el Centre d’Assistència Primària d’Oliana, a banda de a la Fundació Hospital Sant Bernabé (Berga), a l’Hospital de Cerdanya (Puigcerdà) i a l'Hospital de la Seu.

La donació s’ha coordinat amb els serveis de pediatria de cadascun dels centres i és un element més per contribuir a protegir la mainada, una franja de població afectada per la pandèmia.

Subministrem energia 100% renovable a tot Catalunya i, en especial, el Pirineu, territori amb el que ens identifiquem i mantenim un fort lligam social i mediambiental.
 
AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació