Dijous, 25 d'abril de 2024
junts

Josep Maria Puigarnau i Carlota Canut lideraran les executives de Junts al Pallars

Els pallaresos Imma Gallardo i Quim Delgado formen part de l’organització del partit a l’Alt Pirineu i Aran, encapçalada per Ricard Pérez

Jordi Ubach Llorens 10 de novembre de 2020 a les 10:11
Carles Puigdemont, en la fundació de Junts | Junts
Junts per Catalunya comença a construir la seva estructura territorial. El nou partit de Carles Puigdemont, que encara no ha desvelat la incògnita de si es presentarà a les primàries per escollir el cap de llista del partit a les eleccions catalanes del 14-F, ha triat els coordinadors de la formació a totes les vegueries i comarques.

Pel que fa a les comarques pallareses, Josep Maria Puigarnau i Carlota Canut seran els coordinadors territorials del partit al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà respectivament. Així ho han escollit aquest passat cap de setmana els militants de la formació sobiranista en un procés de votacions que ha servit per definir el seu desplegament territorial. 

Al Pallars Sobirà, acompanyaran a Canut -que és segona tinent d’alcaldessa de Baix Pallars- el regidor d’Esterri d’Àneu Ferran Lloret, l’alcalde de Lladorre, Salvador Tomàs i Alba Escolà. Mentrestant, al Pallars Jussà l’equip de Puigarnau estarà format per Fidel Reig, Josep Bertran i Francesc Martínez.

A nivell de vegueria, el regidor d’Oliana (Alt Urgell) Ricard Pérez serà qui encapçalarà la nova organització a l’Alt Pirineu i Aran. Ho farà acompanyat de dos pallaresos, com són la regidora de l’Ajuntament de Sort i diputada al Parlament de Catalunya, Imma Gallardo, i l’advocat Joaquim Delgado, que desenvoluparà tasques de responsable d’organització. També en formarà part Josep Lluís Farrero, regidor a la Vall de Boí (Alta Ribagorça), com a responsable d'implantació municipal i territori.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació