Divendres, 26 d'abril de 2024
senderisme

La Conca Dellà celebra aquest cap de setmana la 2a edició del Festival de Senderisme

Les llegendes, la història romana i la geologia seran els temes centrals d'aquesta edició que consolida el festival al calendari de Festivals de Senderisme dels Pirineus

Redacció 1 d'octubre de 2020 a les 11:59
Tast de productes a Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà 2019 | Al teu gust
Aquest cap de setmana tindrà lloc la segona edició de Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, que es presenta com una oportunitat per gaudir dels paisatges i camins del municipi d'Isona i la Conca Dellà de la mà de guies locals. Durant el festival, s'oferiran rutes per a tots els públics, que es combinaran amb activitats per conèixer la gastronomia i la cultura de l'indret.

La 2a edició d’aquest festival, que busca consolidar-se dins del calendari de Festivals de Senderisme dels Pirineus, arriba amb la motxilla carregada de llegendes, geologia i història romana. Durant els tres dies que dura el festival es podrà gaudir d'excursions com la que porta per títol Un passeig pel planeta Mart i els Estanys de Basturs que comptarà amb el guiatge de Xavier Mir, director científic del Geoparc Orígens.

També es faran rutes als despoblats de Siall i Llordà o a la muralla romana d'Aeso, la més gran que es conserva a la demarcació de Lleida. Tastets de productes locals, una nit sota les estrelles a càrrec de Celístia Pirineus i la visita a indrets mítics de la Conca Dellà de la mà de l'escriptor Pep Coll completen un programa d’allò més atractiu.

La Conca Dellà és un territori prepirinenc que forma part de la Conca de Tremp i que destaca per la seva autenticitat, amb una cultura mil·lenària i una geologia reconeguda a escala mundial per la Unesco.
 

Consulta el programa de Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà 2020

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació