Dimarts, 23 d'abril de 2024
senderisme

Tot a punt pel 5è Festival de Senderisme de la Vall Fosca

El certamen donarà demà el tret de sortida amb un gran èxit d'inscripcions

Redacció 29 de juliol de 2020 a les 10:01
Imatge d’una edició passada del festival | Festival de senderisme Vall Fosca-Pirineus
El Festival de Senderisme de la Vall Fosca, un dels vuit Festivals de Senderisme dels Pirineus, oferirà a partir de demà activitats guiades per descobrir el territori amb responsabilitat i vetllant al màxim per la seguretat dels participants.

En aquesta edició, el festival compta amb activitats destacades com el sopar sota les estrelles i l’observació del cel nocturn, la sortida per veure donar sal a les vaques, o la descoberta de les peculiaritats del Parc Nacional d’Aigüestortes a la Vall Fosca. 

En dos activitats paral·leles es mostrarà què s'ha de posar a la motxilla per fer una excursió, i també es comptarà amb membres del GRAE del Bombers, que transmetran quines bones pràctiques s'han de seguir a la muntanya per moure’s amb seguretat.

Responsabilitat amb l'entorn i les persones

El Festival de Senderisme de la Vall Fosca ha treballat des de la primera edició amb grups reduïts, per garantir la seguretat, afavorir la proximitat amb els guies, i millorar així l’experiència.

En aquesta edició, es vetllarà més que mai pel benestar de les persones. A més de continuar treballant amb ràtios petites, i reforçar el guiatge en els casos que siguin necessaris, els organitzadors del festival facilitaran material de protecció, com mascaretes i gel hidroalcohòlic personalitzats, i els guies seguiran els protocols de seguretat establerts.

En la situació actual, el format del festival de senderisme de la Vall Fosca es consolida més que mai com "una opció d’ecoturisme que s’adapta a les normatives de la pandèmia del coronavirus", segons l’organització, alhora que permet oferir activitats amb seguretat per a un turisme de proximitat.

Cartell de l'edició d'enguany del certamen Foto: Festival de Senderisme Vall Fosca-Pirineus

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació