Dissabte, 20 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Assegurances Alegret i Zurich et retornen la part proporcional de l’assegurança durant l’estat d'alarma

L’anomenat ‘Bo Zurich’ suposa una injecció total de més de 300.000 euros per als clients de la corredoria d'assegurances pallaresa

Redacció 8 d'octubre de 2020 a les 12:05
Oficina d'Assegurances Alegret a la Pobla de Segur | Assegurances Alegret
Assegurances Alegret ha anunciat que els clients de la seva cartera que ho són també de la companyia Zurich rebran al llarg d'aquest any l'anomenat Bo Zurich. Aquest abonament consisteix en el retorn a l'assegurat de la quantitat proporcional al temps que hem estat immersos en l'estat d'alarma i significa una injecció total de més de 300.000 euros per als clients d'aquesta corredoria.

S'aplicarà durant el 2020 i es tradueix en una contribució econòmica que els clients reben al renovar les seves pòlisses d'assegurances de Cotxe, Comerços, Responsabilitat Civil i Pimes, i sempre que no hagin patit cap sinistre durant l'estat d'alarma.

L'abonament ja l'han rebut tots aquells clients que ja han renovat les seves assegurances fins a dia d'avui. Si no és el teu cas, no et preocupis, ja que tots els demés assegurats l'aniran rebent en el moment en que es vagin renovant les seves assegurances fins a finals d'any.

El que es busca amb aquesta mesura és ajudar a superar l'impacte econòmic de la crisi provocada per la Covid-19. L'impacte d'aquesta crisi a les famílies i els negocis ha estat notable i és per això que des d'Assegurances Alegret es vol facilitar les coses i sobretot agrair la confiança que els seus clients hi dipositen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació