Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

L’Hospital del Pallars cedeix 45 llits articulats al pavelló Onze de Setembre de Lleida

El centre hospitalari ha renovat tots els llits d’hospitalització, fet que ha permès la donació per a la seva utilització en cas de necessitat

Redacció 9 d'abril de 2020 a les 11:19
Els nous llits articulats que ja s’han estrenat són més moderns i còmodes | Hospital del Pallars
L’Hospital Comarcal del Pallars ha completat aquesta setmana la renovació de tots els llits articulats d’hospitalització, una actuació que permet al centre guanyar comoditat, solidesa, seguretat i modernitat pels pacients. Aquesta renovació ha permès la cessió dels 45 llits antics al Departament de Salut, que els utilitzarà. en cas que sigui necessari, al pavelló Onze de Setembre de Lleida.

Salut ha informat que està preparant diferents escenaris que es puguin donar arran de la pandèmia del coronavirus i per si el número d'hospitalitzats fos major a les capacitats actuals. Per aquest motiu, aquest dimecres ha traslladat els 45 llits articulats del Pallars per tal d’utilitzar-los en cas que s’hagi de posar en marxa un Pavelló Salut a Lleida. 
 
Durant el matí, dos camions plataforma, cedits per l'empresa Alquivisa, amb conductors de la Generalitat i dos tràilers amb xofer, cedits per l'empresa Ramon Tomas, van realitzar el transport dels 45 llits des de Tremp fins a Lleida. Per a les tasques de descàrrega del material al Pavelló Onze de Setembre es va comptar amb l'ajuda del cos de Bombers de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació