Dimarts, 30 d'abril de 2024
audiències

Pallars Digital assoleix màxims històrics d’audiència el mes de març

El diari es converteix en referència de la ciutadania pallaresa en la crisi sanitària amb més de 91.000 usuaris únics

Redacció 7 d'abril de 2020 a les 22:37
Redacció de Nació Digital a Barcelona | Josep M Montaner
Pallars Digital ha registrat aquest passat mes de març unes dades d’audiència rècord. En un mes marcat per la crisi del coronavirus, el diari de les comarques pallareses ha assolit la xifra de 91.757 usuaris únics, superant de llarg els 31.599 usuaris del febrer o els 35.979 del mes de gener. Aquestes dos últimes són xifres molt més properes a la mitjana mensual del diari, que és d’uns 33.000 usuaris.

Si comparem el mes de març d’enguany amb el de l’any passat, quan es van registrar 27.240 usuaris únics, la diferència és encara més notòria. Aquest mes de març, a més, el diari ha obtingut 263.914 visites, el que significa una mitjana de 8.513 visites al dia. Són xifres d’audiència mai abans assolides per aquest diari, que s’ha convertit en referència de la ciutadania pallaresa en la crisi sanitària.


El dia de més audiència d’aquest mes -i el tercer dels gairebé set anys d’existència del diari- va ser el passat 30 de març, amb 16.697 usuaris únics, una jornada marcada per la detenció d’una veïna d’Esterri d’Àneu. El segon pic de visites es va produir el dia 15 amb 15.607 usuaris, coincidint en el dia que es va confirmar el primer cas de coronavirus a l’Hospital del Pallars.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els lectors de Pallars Digital, i especialment a anunciants, subscriptors i institucions col·laboradores, la confiança que ens demostren dia rere dia, donant valor i sentit a la feina que realitzem diàriament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació