Divendres, 26 d'abril de 2024
urbanisme

En marxa l'enderroc de dos immobles del carrer del Forn de Tremp

L'estat ruïnós de les dues cases del centre històric ha obligat l'ajuntament a procedir a l'enderroc manual, que durarà un mes

Tomàs Garcia Espot 7 d'abril de 2020 a les 11:04
Treballs manuals d’enderroc, aquest dimarts, al carrer del Forn | Jordi Ubach
Aquest dilluns s’ha iniciat amb caràcter urgent l'enderroc de dos immobles del centre històric de Tremp, tal com ha anunciat en un ban el consistori trempolí. Segons va informar l'alcaldessa Maria Pilar Cases, les tasques d'enderrocament duraran aproximadament un mes i s'estan duent a terme de manera manual per tal de no perjudicar els edificis confrontants. 

Els dos immobles, situats als números 8 i 10 de carrer del Forn, i que presentaven greus deficiències estructurals, van ser inspeccionats el passat 2 de març pels serveis tècnics municipals, els quals van detectar que el deteriorament dels immobles s'havia agreujat. Un fet, que ja va obligar a tallar tot el carrer mentre s'obtenien els permisos i la documentació necessària per efectuar l'enderroc. 


Tal com va explicar a Pallars Digital el regidor d'Obres i Urbanisme de l'Ajuntament de Tremp, Antoni Flores, l'actuació en els dos immobles afectats podria ascendir a un import aproximat de 60.000 euros. Una xifra, però, que ja va ser inclosa en els pressupostos aprovats enguany. 

Recordem que el passat mes de març el Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà ja va demanar a la Generalitat l'atorgament d'ajuts per rehabilitar els cascs antics dels pobles de la comarca

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació