Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

SORTEIG: Ja tenim el nom de la guanyadora del forfet de dia doble per esquiar a Tavascan!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 27 de febrer de 2020 a les 17:09
El refugi de l’estació de Tavascan, en imatge d'arxiu | Tavascan
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig de socis del mes de febrer de Pallars Digital, consistent en un forfet de dia per a dos persones per esquiar a Tavascan! L’afortunada, escollida mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, ha estat Rebeca E. (Tremp). Enhorabona!

Tavascan, una estació polivalent

Tavascan és una estació de muntanya situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un dels seus gran avantatges és la polivalència, ja que no només destaca per ser una petita estació d’esquí alpí i nòrdic, sinó també per moltes d'altres activitats hivernals com el freeride o esquí extrem, excursions amb raquetes, l’esquí de muntanya o l’alpinisme.
 

Joves snowboarders' a lestació de Tavascan. Foto: Tavascan


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 56 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres!

Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Formar part de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: març

El proper sorteig tindrà lloc al mes de març, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de març. Molta sort!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació