Dimecres, 1 de maig de 2024
socis

Sorteig febrer: forfet de dia per a dos persones per esquiar a Tavascan!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de febrer | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos mensuals per només 3€ al mes!

Redacció 6 de febrer de 2020 a les 12:36
Un esquiador a l'estació de Tavascan | PD
Aquest 2020 està deixant uns gruixos de neu significatius a les estacions d’esquí del Pallars, i això és una molt bona notícia pels amants dels esports d'hivern. És per aquest motiu que aquest mes de febrer sortejarem entre tots els socis i sòcies de Pallars Digital un forfet de dia doble per esquiar de gorra a l’estació de muntanya de Tavascan!

Entraran en el sorteig totes aquelles persones que s’hagin registrat com a sòcies abans del dia 20 de febrer. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats el forfet de dia per a dos persones a Tavascan. Molta sort!

Tavascan, una estació polivalent

Tavascan és una estació de muntanya situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un dels seus gran avantatges és la seva polivalència, ja que no només destaca per ser una petita estació d’esquí alpí i nòrdic, sinó també per moltes d'altres activitats hivernals com el freeride o esquí extrem, excursions amb raquetes, l’esquí de muntanya o l’alpinisme.
 

Esquia un dia amb la persona que vulguis a l'estació de muntanya de Tavascan. Foto: Tavascan


Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació