Diumenge, 28 d'abril de 2024
futbol sala

El pallarès Jan Rosell, a la Selecció Catalana benjamí de futbol sala

El futbolista del CFS Tremp ha estat convocat per disputar els Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials

Jordi Ubach Llorens 28 de gener de 2020 a les 10:54
Jan Rossell, en una acció del partit del passat diumenge a Martorell | FCF
El jove futbolista del Club Futbol Sala Tremp, Jan Rosell, ha estat convocat per la Selecció Catalana benjamí de futbol sala per disputar els Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials, que tindrà lloc entre els dies 23 i 26 d'abril a Huelva. Rosell és l’únic jugador masculí seleccionat per l'absoluta, en totes les categories, a la demarcació de Lleida.

El futbolista, de 9 anys, ja ha realitzat cinc entrenaments amb la preselecció, que va començar a entrenar-se el passat octubre amb un total de 35 jugadors provinents de clubs d'arreu de Catalunya. De tots ells, només n'han quedat 12, que són els que formen part de la selecció definitiva que disputarà el Campionats d'Espanya i entre els qual es troba el pallarès.

Aquest diumenge la selecció ha disputat el primer partit amistós a Martorell davant l'aleví de l'Industrias Santa Coloma, que competeix a Divisió d'Honor. L'equip va perdre per 3 gols a 6 però ja va donar mostres de bon joc. Ara a Rosell li esperen una sèrie d'entrenaments quinzenals i un cap de setmana de convivències fins arribar a l'esperada data.

La Selecció Catalana benjamí de futbol sala tornarà a la feina el diumenge 2 de febrer amb la cinquena sessió d’entrenament de la temporada, que tindrà lloc a Blanes.
 

La Selecció Catalana benjamí de futbol sala, aquest diumenge, a Martorell. Foto: FCF

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació