Dijous, 25 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla torna a guanyar i ja es troba a dos punts del líder (1-0)

Victòries també de l’EF Tremp (0-1) i del Rialp (4-1) i empat del CF Tremp (0-0), mentre que en futbol sala el Tremp venç (7-4) i el Conca Dellà perd (4-2)

Jordi Ubach Llorens 13 de gener de 2020 a les 10:58
El FC Rialp va superar el Verdú-Vall del Corb | Gerard Sabarich

Jornada força positiva pel futbol pallarès després de l’aturada nadalenca. El CF Pobla va guanyar per 1 gol a 0 davant la visita del Butsènit. El matx va ser molt igualat i sense gaires ocasions de gol per cap dels dos equips. Un penal transformat per Molleví al minut 83 per mans clares d’un jugador visitant va decantar el partit pels poblatans.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Tremp va empatar sense gols a casa contra el tercer classificat, el Bellpuig, en un partit intens però que no va destacar per les ocasions de gol. Els visitants van dominar la primera meitat, mentre que el Tremp va millorar a la segona. Al final, màxima igualtat i repartiment de punts just.

Al grup 13, l’EF Tremp va vèncer contra pronòstic al camp del líder, l’Sporting de Pinyana, per 0 gols a 1. Un solitari gol de Farré, al minut 11, va donar els tres punts al conjunt trempolí, que suma el segon triomf consecutiu.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va guanyar per 4 gols a 1 davant la visita del Verdú-Vall del Corb. Un gol a pròpia porta dels visitants al minut 37 va encetar el marcador, al que s’hi van sumar els anotats per Caselles i Angel a la segona meitat. El Verdú va escurçar distàncies però novament Angel va fer pujar el 4-1 al marcador.

El Pobla, a dos punts del líder

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla puja a la 4a posició amb 32 punts i es troba ara a només dos punts del líder, l'Organyà. El CF Tremp, per altra banda, es manté a la 7a posició amb 25 punts. Al grup 13, l’EF Tremp puja fins la 12a posició de la taula amb 20 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp segueix 6è amb 27 punts.

La propera jornada l’EF Tremp rep l’Aitona, el CF Pobla juga a Vallfogona de Balaguer, el CF Tremp a Ponts i el Rialp al camp del Torres de Segre.

El Guaja Aventuras Tremp guanya dos mesos després

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp va tornar a guanyar després de cinc derrotes consecutives. Ho va fer contra l’Alcarràs B, per 7 gols a 3, en un partit que va començar dominant des del minut 1 amb el gol de Rossell. Els visitants van empatar però els gols de Ribeiro (2), Haji i Sekou van posar el 5-1 al marcador. L’Alcarràs B va retallar distàncies amb dos gols, però Fité i novament Ribeiro van establir el definitiu 7-3.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà va perdre per 4 gols a 2 al camp de l’Alcarràs en un matx que va començar dominant per 0-2 i que va veure com li remuntaven. Els gols pallaresos van ser obra de González i Gázquez.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp puja a la 6a posició amb 18 punts. El Conca Dellà, per altra banda, baixa fins la 5a plaça amb 20 punts. La propera jornada de lliga el Tremp juga a la pista del Cervera i el Conca Dellà rep La Ràpita.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18