Dissabte, 20 d'abril de 2024
futbol

Nova victòria del CF Tremp, que ja suma sis partits sense perdre (0-3)

Triomf del Rialp (2-4) i derrotes del Pobla (3-1) i de l’EF Tremp (0-6), mentre que en futbol sala el Tremp torna a guanyar (7-5)

Jordi Ubach Llorens 27 de gener de 2020 a les 11:04
El CF Tremp ha sumat es troba en un bon moment de forma | CF Tremp

El CF Tremp ha superat a domicili a la Fuliola (0-3) sumant el seu sisè partit consecutiu sense conèixer la derrota. Els trempolins van fer valer el seu bon estat de forma al camp del cuer amb un matiner gol de Sirvant al minut 1 i d'Ugarte i Bugai als minuts 44 i 55 respectivament.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla es desunfla amb una mova derrota al camp del Bellpuig per 3 gols a 1. Tot i avançar-se en el marcador al minut 44 per mitjà de Benbammou, els locals van remuntar el partit amb tres gols a la segona meitat, un dels quals de penal.

Al grup 13, l’EF Tremp ha caigut amb estrèpit a casa davant la visita de l'Alguaire (0-6). Els visitants van ser superiors i a la mitja part ja dominaven per 0 a 4. A la segona meitat, amb dos gols més, l'Alguaire va sentenciar el matx.

A Quarta Catalana, el FC Rialp ha guanyat al camp de l'Albesa per 2 gols a 4. Es van avançar els locals a la primera part, però Alejandro va empatar a la represa. L'Albesa es va tornar a posar per davant amb el 2-1 però el Rialp, amb un gol d'Altieri i dos més d'Alejandro, autor d'un hat trick, van deixar el definitiu 2-4 al marcador.

El CF Tremp ja és a tres punts del Pobla

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 32 punts, mentre que el CF Tremp es manté a la 8a plaça amb 29. Al grup 13, l’EF Tremp baixa a la 13a posició de la taula amb 20 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp puja un lloc i ara és 6è amb 30 punts.

La propera jornada el CF Tremp rep el Tornabous, el CF Pobla juga a Vallfogona, l'EF Tremp a Soses i el FC Rialp rep el Balàfia.

Tremp i Conca Dellà guanyen en futbol sala

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp va superar a casa el Solsona B per 7 gols a 5. Mir, autor d'un hat trick, Gonçalves, Haji, Sekou i Rossell van ser els autors dels gols trempolins, que sumen el seu tercer triomf consecutiu. A Tercera Catalana, el Conca Dellà no ha jugat aquest cap de setmana.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp es manté 3r amb 24 punts. El Conca Dellà, per la seva banda, baixa a la 5a posició amb 23. La propera jornada de lliga el Tremp descansa i el Conca Dellà juga a Montgai.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18