Dimecres, 1 de maig de 2024
escola de pastors

L'Escola de Pastors selecciona els nous alumnes de la 12a edició

S’escolliran entre 15 i 20 alumnes d’entre els 27 els aspirants que opten a la plaça

Redacció 20 de desembre de 2019 a les 11:22
Alumnes de l'edició 2019 visitant una finca a la Vall de Siarb | Escola de Pastors
Les oficines de l’Escola de Pastors de Catalunya de Rialp han acollit aquesta setmana les entrevistes personals a tots els candidats que s’han presentat per optar a una plaça pel curs 2020. En total s’han entrevistat 27 persones pre-seleccionades d'un conjunt de 35 sol·licituds presentades. Aquest serà el segon procés de selecció que hauran de passar les candidates per cursar la 12a edició.

Enguany s'han rebut 35 sol·licituds de tota Catalunya i altres zones per accedir al nou curs. Les persones candidates provenen, en la seva majoria, de la província de Barcelona (65.8%), seguit de Lleida i Tarragona (11.4% cada una) i Girona i altres (5.7% cada una). El 42% de les sol·licitants són dones en front al 58% d'homes. La majoria, més d'un 70%, vol rebre formació en cabrum de llet.

L'Escola de Pastors està ajudant a regenerar el sector amb uns participants amb un altre perfil formatiu i una energia renovada que es planteja canvis en els sistemes d'organització del treball i del propi sector primari.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació