Divendres, 26 d'abril de 2024
escola de pastors

L'Escola de Pastors obre el període d’inscripcions per al nou curs

Les persones interessades poden formular la seva inscripció fins el 25 de novembre

Redacció 31 d'octubre de 2019 a les 07:21
Ja s’han obert les inscripcions per al curs 2020 de l’Escola de Pastors de Catalunya. Del 25 d’octubre al 25 de novembre les persones interessades en la formació podran d’omplir un formulari d’inscripció que servirà per seleccionar aquelles persones que pretenen engegar un projecte professional i viable en el sector de la ramaderia extensiva amb base agroecològica.

L’Escola representa una possibilitat per accedir a aquest món. Sis mesos de formació teorico- pràctica on la vocació i la formació a base de l'experiència en són els pilars i on les aules són les finques dels ramaders i ramaderes d’arreu de Catalunya que col·laboren amb el projecte per tal de revitalitzar el sector.

L’organització explica que actualment només l’1,6% del sector productiu desenvolupa una activitat agrària a Catalunya. D'aquests, el 61% són majors de 55 anys i les persones joves dedicades a aquest ofici amb menys de 35 anys, tot just representen el 4% del total. Aquesta tendència, asseguren, és comuna a tota Europa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació